LIGE NU:

Politikontrol: En enkelt spritbilist gik i fælden

Politiet stod klar med kontrol efter koncert i Blokhus torsdag aften.

En enkelt bilist havde fået for meget at drikke til at kunne sætte sig bag rattet og køre hjem torsdag aften, efter han havde været til koncert på Blokhus Torv.

Nordjyllands Politis færdselsafdeling var også med, da der var stor koncert torsdag aften på Blokhus Torv, hvor det danske band Michael Learns To Rock spillede. Og politiet stod klar og standsede omkring halvdelen af alle de biler, der kørte derfra.

Kontrollen afslørede kun den ene spritbilist, der blev sigtet for at køre i påvirket tilstand.

- Det er selvfølgelig en for meget, men ellers var det stille og roligt. Der til kommer at en del havde fået en enkelt fadøl til koncerten, men ingen af dem havde for mange promiller, fortæller Jan Stagsted, sektionsleder fra politiets færdselsafdeling.

Politiet var til stede fra omkring klokken 22, da koncerten sluttede og frem til halv et om natten, da der ifølge Jan Stagsted var en lind strøm af bilister fra Blokhus også efter midnat.

- Vi vidste, der ville komme en masse mennesker til de populære torsdagskoncerter, og derfor ville vi vise flaget der også, fortæller Jan Stagsted.

Ud over politiet var også Motorstyrelsen til stede i Blokhus. Motorstyrelsen havde medarbejdere med for at tjekke op på papirer og andet. Det kunne være f.eks. om biler og autocampere er indregistreret korrekt, men Motorstyrelsen fandt ikke nogen ureglmæssigheder.