Så er der kage - aka energi til ultraløberen Stine Rex fra hendes elever på et af holdene i DGIHuset, hvor Stine Rex til daglig er træner for en del hold. Foto: Pia Beltoft

Så er der kage til Stine Rex fra "snakkehjørnet"

Til daglig er ultraløberen Stine Rex. der lige nu forsøger af slå verdensrekord i 48 timers ultraløb, træner i DGI Huset, og lørdag var det netop en af de faste deltagere på et af hendes hold, der sørgede for at forsøde løbeturen lidt, da hun, Karin Kath, dukkede op med hindbærsnittekagemand.

Karin Kath kom til Fårup Sommerland, hvor Stine Rex lige nu løber til fordel for sin arbejdsplads DGI Huset i Aalborg, der ligesom mange andre steder er hårdt ramt af coronakrisen, der betyder, at indendørs idræt ikke er tilladt.

Karin Kath havde en hindbærsnittekagemand med og kagen var fra 10 af de faste deltagere på Stines fitnesspilates- og cirkeltræningshold.

- Vi nyder at være med på hendes hold, for hun formår altid at få os i godt humør og få os til at træne hårdere. Vi kommer tit til at snakke for meget - derfor har vi fået navnet Snakkehjørnet - men så kommer hun ned og får os til at træne hårdt igen, siger Karin Kath fra Gudumholm, som også er blevet private venner med Stine og hendes familie.

Karin Kath fra Gudumholm er taget til Fårup Sommerland med sin mand for at heppe på Stine Rex. Foto: Pia Beltoft

Hun er taget til Fårup Sommerland sammen med sin mand for at heppe på Stine og vise sin støtte i de kommende timer. 

Rekordforsøget er også et velgørenhedsløb, hvor Stine Rex samler penge til sin arbejdsplads, DGI-Huset i Aalborg, der som så mange andre steder er ramt hårdt økonomisk af coronakrisen.

- Det betyder meget for mig, at jeg ved at lave det her løb kan bidrage til at støtte DGI-Huset, som betyder så utroligt meget for rigtig mange mennesker. Jeg vil gøre alt for at bidrage til, at huset kommer godt ud på den anden side af corona-krisen, siger Stine Rex.

Du kan følge Stine Rex løbe direkte på tv2nord.dk eller på Facebook  https://www.facebook.com/tv2nord/videos/665229764317551/

Læs også Stine Rex er halvvejs: - Nu er det virkelig hårdt og måske nøjes jeg med DM-rekord