LIGE NU:

Satsning på vinterferieturister har båret frugt

Vinterferien er ved at være slut, og rundt om på de nordjyske feriedestinationer er det tid til at gøre status efter et par ferieuger, hvor det har været nødvendigt at tænke kreativt.

Corona-situationen har ligget som en skygge over vinterferieturisternes udfoldelsesmuligheder, men på trods af det har Blokhus haft succes med at præsentere både nye og allerede kendte tilbud til de mange sommerhusgæster, der i uge syv og otte har besøgt byen og dens omgivelser.

- Det har været to fantastiske uger i Blokhus, og det har været et lyspunkt i den her mørke tid med corona-begrænsninger. Vi har haft overmåde stor succes med det, siger Karl Korfits, der bestyrelsesmedlem i Blokhusfonden.

Byens eventkoordinator og de mange frivillige har sammen gjort et stort arbejde for at sikre, at turisterne forskellige aktiviteter ved vandet og i skoven og i selve byen, selvom forretningerne ikke har haft mulighed for at være åbne på grund af corona-restriktionerne.

Og her i weekenden slutter vinterferieugerne med flot vejr, et strejf af forår og en masse mennesker der hygger sig i det fri. Næste turistmæssige højdepunkt bliver påskeugen, hvor planerne også snart tager form.

- Det er helt sikkert, at vi naturligvis ikke vil skuffe de mange gæster, der kommer her i påsken, og de kan selvfølgelig også se frem til, at vi har et program parat, siger Karl Korfits.

60_percent

play Direktør om indbrud i firmabiler: - Jeg er skidetræt af det

Hans Andersen

Hans Andersen fastholder sin uskyld i sag om hærværk

ud ad døren disc golf thumb

play TV: Kom med ”Ud ad døren” til disc golf

Jægerhytten, Nibe Festival

Store festivaler kan ikke gennemføres som planlagt, siger ekspertgruppe

60_percent

play Direktør om indbrud i firmabiler: - Jeg er skidetræt af det

Hans Andersen

Hans Andersen fastholder sin uskyld i sag om hærværk

Til forsiden

Til forsiden