LIGE NU:

Se billederne: Stine Rex er stadig på sporet i Fårup Sommerland

Lørdag morgen kort før kl 9 rundede Stine Rex 200 tilbagelagte kilometer og fortsætter sit rekordforsøg i fin stil på den 2,2 kilometer lange rute i Fårup Sommerland.

Stine Rex er dermed stadig på sporet i forhold til at sætte en ny rekord i sommerlandet. Stines egen rekord i 48 timers løb er 335 kilometer, den danske herrerekord er på 373 kilometer, mens den officielle verdensrekord for kvinder er 397 kilometer.

Ultralyd til ultraløber

Lørdag morgen kort før kl. 9 holdt Stine Rex en kort pause, hvor hun modtog ultralydsbehandling på sine lægmuskler, som er ømme af den hårde belastning.

Til gengæld er skinnebenene helt på toppen. Det var ellers betændelse i dem, der slog Stine Rex ud, da hun for nogle måneder siden lavede et rekordforsøg i Grækenland. Stine Rexs mand og coach Dan Kristensen forventer ikke, at lægmusklerne vil volde større problemer.

Han kalder behandlingen af dem en investering i, at de Stine Rex skal komme bedre igennem de næste mange timers løb.

Stine Rex kom godt igennem natten. Ud på morgenen fik hun dog en træthedskrise og var ved at falde i søvn, mens hun løb, men hun holdt sig gående, og nu er den krise overvundet.

Til gengæld var Stine Rex hårdere kriseramt fredag aften, da hendes rekordforsøg blev ramt af kraftigt regnvejr i flere timer.

Regnen begyndte at falde kort efter kl. 15 og fortsatte ubønhørligt til sent fredag aften. Ifølge vejrudsigten skulle regnvejret stoppe kl. 21, og det havde Stine Rex stillet sig selv i udsigt under hele den våden løbetur. Men da klokken blev 21 fortsatte regnen, og omkring 21.30 åbnede himlens sluser sig i et omfang, der var ved at slå Stine Rex ud rent mentalt.

Flere løber med

Den nordjyske ultraløber er dog en hård figther og kom stærkt tilbage. I dag lørdag får Stine Rex selskab af flere andre løbere på ruten. Blandt andre Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen, der løber en maratondistance  og dertil kommer tre mandlige ultraløbere: Johnny Dietz Visholm og Peter Torjussen, som begge løber 24 timer i træk, mens Thomas Hyllekvist vil løbe 12 timer.

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden