Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Skunklaboratorium fundet i Fjerritslev

Efterforskere fra Nordjyllands Politi fandt i går et skunklaboratorium med tre forskellige typer cannabis, kokain og andet udefinerbart pulver.

Torsdag aften foretog Nordjyllands Politi en ransagning på en adresse i Fjerritslev. Det gjorde de på baggrund af et tip. Og der var noget at komme efter. 

- Under vores ransagning fandt vi nemlig på adressen et skunklaboratorium med omkring 200 planter, siger lederen af politiets efterforskningsarbejde i sagen, politikommissær Casper Jacobsen i en pressemeddelelse. 

Ifølge politikommissæren var der i alt tale om ni kilo frisk hamp, 7,1 kilo marihuana, og 1,7 kilo hash samt lidt kokain.  

- Derudover fandt vi 18 kilo ukendt brunt pulver, som vi nu skal have undersøgt nærmere for at fastslå, hvad dét præcist er, tilføjer Casper Jacobsen. 

Efterforskerne beslaglagde desuden diverse udstyr, der blev benyttet til produktion af hamp. 

I forbindelse med ransagningen blev stedets beboer, en 18-årig ung mand, anholdt og sigtet for salg af narkotika. Manden, der erkender forholdet, blev løsladt efter endt afhøringsforløb, men han er fortsat sigtet i sagen, ligesom at politiets efterforskning af sagen fortsætter.