Musikeren Hjalmer gæster Blokhus til sommer. Foto: Stefan Kjærgaard

Sommerkoncerter: Hjalmer indtager Blokhus

Årets første navn på plakaten til sommerkoncerterne på Torvet i Blokhus er sangeren Hjalmer.

Igen i år vil der være koncerter på torvet i Blokhus, og allerede nu kan byens borgere og turister begynde at glæde sig. Arrangøren bag koncerterne er nemlig klar med årets første navn til plakaten, og det er en genganger fra sidste års program. 

Sangeren Hjalmer skal opræde på torvet i Blokhus torsdag 25. april. Sidste år trak han 5000 mennesker til, og man håber på en succes igen i år. 

- Den unge fynbo, Hjalmer, der netop har vundet titlen som ”Årets nye navn” til Zulu Awards, er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer, Lyder det fra Kars Korfits fra Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Scenen på torvet i Blokhus vil i løbet af sommeren byde på landskendte navne, der skal sørge for oplevelser til både byens borgere og turister. 

Koncerterne i Blokhus finder sted hver torsdag fra 4. juli til og med 8. august, og der er ifølge arrangøren flere navne på vej. Det hemmeligholdes dog stadig lidt endnu, hvem de resterende navne er. 

Læs også Suspekt er endnu, endnu, endnu engang klar til Nibe Festival