Seneste nyt:

TV2 Nord erfarer: Jammerbugt FC er uden administration og assistenttræner

Flere personer med nøgleroller i Jammerbugt FC har ifølge TV2 Nord's oplysninger forladt klubben inden klubbens sæsonstart i 2. division.

Farcen omkring fodboldklubben Jammerbugt FC fortsætter.

Mandag kunne vi på TV2 Nord fortælle, at ejeren af Jørns Busrejser har sendt klubben til inkasso for manglende betaling af busture til udebanekampe, som busselskabet har stået for.

I følge TV2 Nord’s oplysninger har hele administrationen omkring klubben sagt op, og væk skulle også assistenttræneren, holdlederen og fysioterapeut være.

Hør TV2 Nord's Mogens Jørgensen fortælle mere om den aktuelle situation i Jammerbugt FC.

Usikkerhed om spillertrup

Så lige nu er det Klaus-Dieter Müller selv, der egenhændigt kører klubben videre. 7. august starter turneringen op igen i 2. division, så omkring 1. juli samles spillertruppen igen til træning.

Og det store spørgsmål er hvilke spillere, der er til rådighed, når sæsonen indledes igen. Flere har kontraktudløb og med de problemer, der har været – både på og uden for banen – står nye spillere vel ikke ligefrem i kø for at komme til at spille for klubben. Vi ved at otte til ni spillere kommer fra ejeren Klaus-Dieter Müllers eget fodbold akademi på Mali og i Nigeria, to danske spillere Emil Nielsen og Nicolai Vinter Christensen har et år tilbage af deres kontrakt.

Træner for Jammerbugt FC Nabil Trabelsi har tidligere udtalt, at han ikke var tilfreds med at være alene som træner for spillertruppen på omkring 25 spillere. Assistenttræner Sead Gavranovic oplyser til TV2 Nord, at hvis forholdene fortsætter som nu i klubben, vil han ikke forlænge sin kontrakt, når den udløber her i denne måned.

Spillere og erhvervsdrivende mangler penge

I følge TV2 Nord er der stadig erhvervsdrivende, som har penge tilgode hos Jammerbugt FC.

Vicedirektør i spillerforeningen Allan Reese har op til flere gange påtalt fejl og mangler hos den tyske ejer Klaus-Dieter Müller og Jammerbugt FC og stillet krav om at få ordnet forholdene for spillere og trænerstab. 

I følge Allan Reese drejer et af kravene sig blandt andet om manglende udbetaling for op til 12 til 13 spillere, det skulle blandt andet dreje sig om feriepenge.


Klim Strand Camping

Rekordår for nordjyske campingpladser: Peter lå i telt, og Ole lå i campingvogn

markbrand 1

Rygende travlt beredskab: Ni høst-brande på én dag

20190615-203153-L-4330x3201ma

play Høje temperaturer fortsætter: Tordenvejr kan ramme Nordjylland

preben bang

play Folketingsmedlem anbefaler HK at slæbe sure kunder i retten

Klim Strand Camping

Rekordår for nordjyske campingpladser: Peter lå i telt, og Ole lå i campingvogn

markbrand 1

Rygende travlt beredskab: Ni høst-brande på én dag

20190615-203153-L-4330x3201ma

play Høje temperaturer fortsætter: Tordenvejr kan ramme Nordjylland

Til forsiden

Til forsiden