LIGE NU:

Varetægtsfængslet: 58-årig erkender at have sat ild til Værestedet Syrenen i Brovst tirsdag morgen

En 58-årig mand fra Brovst fortalte under grundlovsforhør, at han havde sat ild til Værestedet Syrenen tirsdag morgen, fordi han er sur på tidligere ansatte på stedet.

En gammel konflikt fra 90'erne med ansatte Værestedet Syrenen i Brovst er baggrunden for, en 58-årig mand tirsdag morgen smadrede en rude på værestedet og satte ild til ejendommen ved hjælp af brandbar væske. Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi Thomas Klingenberg, efter et grundlovsforhør onsdag formiddag, hvor den 58-årige blev varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for brandstiftelse.

Den 58-årige mand erkendte ildspåsættelsen og modsatte sig ikke varetægtsfængslingen. Han forklarede ved grundlovsforhøret, at han vågnede tirsdag morgen i en blodrus. En rus der, ifølge manden selv, krævede enten blod eller ild, fortæller anklageren.

Manden er i første omgang fængslet i arresten, men lige så snart, der er plads på en psykiatrisk afdeling, vil han blive overført til fængsling i surrogat, lyder det fra Thomas Klingenberg.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden