SENESTE NYT:

Live-reporter til TV2 Nord

Ansøgningsfrist: 19. august

260620 Livereporter
Foto: TV2 Nord

TV2 Nord søger en stærk live-reporter, der brænder for at fortælle historier, som betyder noget for nordjyderne.

Live-reporteren laver indhold og levende billeder fra store og små dagsaktuelle begivenheder, politiske møder og meget andet af det, der foregår, hvor nordjyderne er, herunder historier fra erhvervslivet, uddannelsesinstitutioner og kulturlivet m.m. Vores journalistik skal altid handle om nogen - ikke om noget. Vi arbejder desuden med udgangspunkt i, at den bedste sendetid er, når ting sker. Derfor er vores live-reportere vigtige spillere på vores hold.

Vi søger:

  • En journalist, der brænder for nyheder
  • En god formidler
  • En skarp interviewer
  • En god og troværdig performer, der kan li´ at være på
  • En god kollega


Du er positiv af natur og har en bred almen viden. Samtidig er du en god lytter, der evner at favne dit publikum, både når det gælder seerne bag skærmen, de nordjyder du møder på din vej samt i relation til kolleger. Vi ser gerne, at du har erfaring som livereporter, og det er en fordel, hvis du har VJ-kompetencer. Alternativt er du frisk på at kaste dig ud i at lære denne disciplin.

Hvem er vi:

TV2 Nord er et moderne mediehus, og det er vores mål at være nordjydernes foretrukne nyhedsmedie på web, tv og på de sociale medier. Mediehuset ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro, og vi har desuden lokalredaktioner i Frederikshavn, Aalborg og Hobro.

Vi vil fortælle de bedste nordjyske historier til alle TV2 Nords platforme og værner om en høj journalistisk troværdighed. På TV2 Nord laver vi historier med levende billeder, og den gode historie er altafgørende. Vi stiller høje krav til den journalistiske kvalitet af de historier, vi vælger at fortælle, hvad enten det er til vores hjemmeside, Facebook, Instagram, YouTube eller til vores nyhedsudsendelser på tv.

Vores grundholdning er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores arbejdsplads og det arbejde, vi i fællesskab løfter hver dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Ingrid Buch, mobil 4028 7190, eller chefredaktør Tino Pedersen, mobil 30783051.

Send din ansøgning på mail til: job@tv2nord.dk

Ansøgningsfrist: Fredag 19. august - Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

TV2 Nord er et af otte regionale TV2-mediehuse i Danmark. Vi producerer fire regionale nyhedsudsendelser på tv hver dag og udkommer døgnet rundt med indhold på www.tv2nord.dk, Facebook, Instagram og YouTube. Vi har desuden vores egen tv-kanal, TV2 Nord Salto, hvor vi døgnet rundt bringer nyheder, serier, magasinprogrammer, events og sender live fra de store begivenheder. Vi er nyhedscenter for TV2 og leverer dagligt nyheder, levende billeder og live-opdatering til TV2, TV2 News mm. Vi producerer desuden programmer og serier til os selv og TV2.