SENESTE NYT:

Allround reporter med online-erfaring til TV2 Nord

Ansøgningsfrist 19. august

TV2 nord redaktion 2
Foto: Michael Guldbrandt / TV2 Nord (grafik)

TV2 Nord søger en reporter, der brænder for at fortælle historier, som betyder noget for nordjyderne. Reporteren laver indhold og levende billeder fra store og små dagsaktuelle begivenheder, politiske møder og meget andet af det, der foregår, hvor nordjyderne er, herunder historier fra erhvervslivet, uddannelsesinstitutioner og kulturlivet m.m. Vores journalistik skal altid handle om nogen - ikke om noget.

Vores nye reporter skal kunne li’ at arbejde allround og kan fungere såvel i marken som bag skærmen på online-redaktionen. Du er ansvarsbevidst, kan prioritere i den daglige nyhedsstrøm, og du skal trives i et redaktionelt miljø med gule bjælker, nyhedspuls og tempo.

Det søger vi:

  • En journalist, der brænder for nyheder og har online-erfaring
  • En god formidler
  • En skarp interviewer
  • Gode formuleringsevner på skrift
  • En god og troværdig kollega


Du er positiv af natur og har en bred almen viden. Samtidig er du en god lytter, der evner at favne dit publikum, både når det gælder seerne bag skærmen, de nordjyder, du møder på din vej, samt i relation til dine kolleger. Det er vigtigt, at du har online-erfaring og desuden kan dokumentere erfaring med optimering af indhold på forskellige sociale medier. På TV2 Nord er vores egne platforme de vigtigste, men vi er også aktivt tilstede på Facebook, Instagram og YouTube.

Hvem er vi:

TV2 Nord er et moderne mediehus, og det er vores mål at være nordjydernes foretrukne nyhedsmedie på web, tv og på de sociale medier. Mediehuset ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro, og vi har desuden lokalredaktioner i Frederikshavn, Aalborg og Hobro.

Vi vil fortælle de bedste nordjyske historier til alle TV2 Nords platforme og værner om en høj journalistisk troværdighed. På TV2 Nord laver vi historier med levende billeder, og den gode historie er altafgørende. Vi stiller høje krav til den journalistiske kvalitet af de historier, vi vælger at fortælle, hvad enten det er til vores hjemmeside, Facebook, Instagram, YouTube eller til vores nyhedsudsendelser på tv.

Vores grundholdning er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores arbejdsplads og det arbejde, vi i fællesskab løfter hver dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Ingrid Buch, mobil 4028 7190, eller chefredaktør Tino Pedersen, mobil 30783051.

Send din ansøgning på mail til: job@tv2nord.dk

Ansøgningsfrist: Fredag 19. august - Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

TV2 Nord er et af otte regionale TV2-mediehuse i Danmark. Vi producerer fire regionale nyhedsudsendelser på tv hver dag og udkommer døgnet rundt med indhold på www.tv2nord.dk, Facebook, Instagram og YouTube. Vi har desuden vores egen tv-kanal, TV2 Nord Salto, hvor vi døgnet rundt bringer nyheder, serier, magasinprogrammer, events og sender live fra de store begivenheder. Vi er nyhedscenter for TV2 og leverer dagligt nyheder, levende billeder og live-opdatering til TV2, TV2 News mm. Vi producerer desuden programmer og serier til os selv og TV2.