LIGE NU:

Juletravlhed op til chokoladens højtid

Hos Aalborg Chokoladen er der travlt op til jul, hvor alle juleprodukterne gøres klar. Allerede i sommer skulle årets julechokolade vises frem.

Onsdag aften viser vi første afsnit af en ny serie om, hvordan den nordjyske julemad bliver til. Her følger vi forskellige virksomheder og deres produktion af julemaden. I første afsnit kigger vi forbi Aalborg Chokoladen og ser, hvordan de laver dette års juleflødebolle.

Hos Aalborg Chokoladen har de længe været i gang med at tænke på, hvilke produkter der skal laves til jul. I år bliver juleflødebollen lavet med hvid chokoladeovertræk og amareneskum. Flødebollen begynder de første at lave i november, da flødebollen kun kan holde sig i 15 dage, før skummet falder sammen. Det betyder, at der fra november og frem til juleaften skal laves omkring 10.000 flødeboller om ugen, som bliver lavet i hånden.

Det er ikke lige meget, hvordan skummet til flødebollen bliver lavet. Skummet skal piskes rigtig, og i Aalborg bruger de polynesisk vanilje for at få den ønskede smag. Derudover skal der et tykt lag chokolade over flødebollen, så skummet ikke render ud.

Hos Aalborg Chokoladen er de gået i gang med at tænke på påskens chokoladen, før julen overhovedet er begyndt. Her er man hele tiden nødt til at være foran med højtiderne.

20210528-111000-L-1920x1280we

Så blev det 1. august: Disse restriktioner udfases

310721 FO Verdens største sandslot

play Skulpturpark slår rekord: Verdens største sandslot er et tilløbsstykke uden lige

Hul i huset

play Murbrokker fra nabohuset lavede et stort hul i Charlottes hus – tre måneder senere er det der stadig

20210801-151616-L-1920x1280we

AaB skuffer mod oprykker

20210528-111000-L-1920x1280we

Så blev det 1. august: Disse restriktioner udfases

310721 FO Verdens største sandslot

play Skulpturpark slår rekord: Verdens største sandslot er et tilløbsstykke uden lige

Til forsiden

Til forsiden