Politiet er massivt til stede i området omkring Østre Allé og Langelandsgade, hvor en 27-årig mand er dræbt med kniv. Foto: Per Frank Paulsen

00:30

Politiet er massivt til stede i området omkring Østre Allé og Langelandsgade, hvor en 27-årig mand er dræbt med kniv.

1 af 2

Nordjyllands Politi: Efterforskning i gang efter knivdrab

Politiet er i fuld gang med efterforskningen, efter en 27-årig mand blev ramt af flere knivstik og afgik ved døden ved 19-tiden.

Et slagsmål mellem flere personer, der i dag udbrød på Øster Alle i Vejgaard-området i nærheden af Aalborg endte med, at en 27-årig mand afgik ved døden. 

Manden blev ramt af flere knivstik, og transporteret til sygehuset i Aalborg, hvor han klokken lidt i syv blev erklæret for død.

Politiet fik 5. august klokken 18.03 melding om, at der var udbrudt et kniv- og kølle-slagsmål mellem flere personer. Politiet sendte straks store mandskabs-styrker til området, og der er på nuværende tidspunkt etableret afspærringer i området, således at politiet kan arbejde i det berørte område.

- Vi er gået i gang med et massivt efterforsknings-arbejde – både for at finde de formodede gerningsmænd og klarlægge hændelsesforløbet,” siger politiinspektør ved Nordjyllands Politi, Ole Kristensen, i en pressemeddelelse. 

Har man oplysninger i sagen, skal man kontakte politiet på 1-1-4.