Knud K.: Jeg betragter sagen som afsluttet

Borgmester i Vesthimmerland, Knud Kristensen, afviser fortsat byrådskollegers kritik i sagen om inhabilitet.

Jeg er ærgerlig over, at tilsynet ikke vil behandle sagen, og grunden til de ikke vil det, er at der ikke er nogen sag, derfor betragter sagen som afsluttet.

Sådan lyder det i telefonen fra Knud Kristensen (Kons.) - efter det er kommet frem, at statsforvaltningen nu afgør, at han var inhabil i en sag om en grund i Aars.

Økonomiudvalget skulle tilbage i september behandle forslag om at opføre ungdomsboliger på grunden på Himmerlandsgade. En grund, som borgemesteren ifølge Tingbogen stod som ejer af. Derfor mente det øvrige økonomiudvalg, at Knud Kristensen var inhabil og derfor ikke kunne deltage i den politiske drøftelse om netop den sag.

Det mente Knud Kristensen ikke selv, han var, idet han mente at have solgt grunden. Det ville økonomiudvalget gerne have dokumenteret fra borgmesteren, som i første omgang ikke kunne det. Siden har borgmesteren dokumenteret, at der er indgået en optionsaftale på køb af grunden.

Det var ifølge det øvrige økonomiudvalg ikke tilstrækkelig dokumentation for at erklære borgmesteren habil. Nu har kritikerne statsforvaltningens ord for, at det var rigtigt at erklære borgmesteren inhabil.

Knud Kristensen siger, at han nu betragter sagen som afsluttet.

 


Knud Kristensen inhabil i sag om grund i Aars

def_thumb,50_percent

play Knud K.: Jeg betragter sagen som afsluttet

181016 Himmerlandsgade 33 Aars Knud Kirstensen ungdomsboliger habilitet inhabil

gallery Afgørelse: Knud K. var inhabil

181016 Himmerlandsgade 33 Aars Knud Kirstensen ungdomsboliger habilitet inhabil

Økonomiudvalg: Rigtigt at erklære borgmester inhabil

20_percent,default_thumb

play Udvalg om borgmesters bilag: - Ikke noget værd

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland