VIDEO: Se hele interviewet med kritisk byrådsmedlem i Vesthimmerland

Per Bach Laursen er en del af Økonomiudvalget i Vesthimmerlands Kommune, som mandag var ude efter borgmester Knud Kristensen i et læserbrev.

Det samlede økonomiudvalg - minus borgmester Knud Kristensen - rettede i et læserbrev mandag på aarsavis.dk en skarp kritik mod borgmesterens håndtering af en sag, hvor han var inhabil på grund af sit entreprenørfirma. 

Sagen udspringer af et møde i økonomiudvalget den 14. september, hvor Knud Kristensen ifølge de øvrige medlemmer af økonomiudvalget har oplyst, at han ikke længere var ejer af grunden Himmerlandsgade 33. 

Økonomiudvalget var på mødet i gang med at bestemme, hvad der skulle ske med grunden, og hvis borgmesteren var ejer, skulle han erklæres inhabil, men Knud Kristensen fortalte udvalget, at han havde solgt grunden til "en person vest fra," hvorfor han ikke længere var part i sagen. 

De øvrige medlemmer af udvalget kunne efterfølgende gøre Knud Kristensen opmærksom på, at han i Tingbogen fortsat stod som ejer, og borgmesteren blev derpå bedt om at forlade mødet. 

Det er netop udvalgsmedlemmernes opfattelse af, at Knud Kristensen forsøger sig med diverse krumspring, der skal komme ham selv til gode, der nu får dem til at reagere.  


Knud Kristensen inhabil i sag om grund i Aars

def_thumb,50_percent

play Knud K.: Jeg betragter sagen som afsluttet

181016 Himmerlandsgade 33 Aars Knud Kirstensen ungdomsboliger habilitet inhabil

gallery Afgørelse: Knud K. var inhabil

181016 Himmerlandsgade 33 Aars Knud Kirstensen ungdomsboliger habilitet inhabil

Økonomiudvalg: Rigtigt at erklære borgmester inhabil

20_percent,default_thumb

play Udvalg om borgmesters bilag: - Ikke noget værd

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland