Asger Nielsen er klar som byrådskandidat for Alternativet i Brønderslev Kommune. Foto: Asger Nielsen

Alternativet klar med byrådskandidat i Brønderslev

Brønderslev Kommunes plan- og miljøchef går ind i politik og stiller op for Alternativet til efterårets kommunalvalg.

Der er godt og vel ni måneder til der skal stemmes nye og gamle politikere ind i de nordjyske byråd. I Brønderslev er Alternativet nu klar med partiets første byrådskandidat.

Det er Asger Nielsen, der til daglig er plan- og miljøchef i netop Brønderslev Kommune, der har meldt sit kandidatur for Alternativet. Asger Nielsen har været medlem af Alternativet siden 2014, og han er i dag næstformand for Nordjyllands Storkreds. Nu er han så klar til at sætte sit politiske aftryk på sin hjemkommune.

- Jeg håber meget at få mulighed for også politisk at bidrage til Brønderslev kommunes fortsatte positive udvikling. Netop Alternativets værdier, ønsket om en ny politisk kultur samt vort fokus på ”de 3 bundlinjer” – den økonomiske, den sociale samt den natur- og miljømæssige – vil være centrale i den henseende. Samtidig vil min lange kommunale og amtskommunale administrative erfaring kunne gøre en forskel i mit forhåbentligt fremtidige politiske arbejde, siger Asger Nielsen.

Den endelige godkendelse af Asger Nielsens kandidatur kræver medlemmernes opbakning på storkredsens opstillingsmøde 1. april.