02:02

De knap 1.100 kandidater, der er opstillet her i Nordjylland til kommunal- og regionsrådsvalghet kan snart puste ud oven på flere ugers opslidende valgkamp

Politikere puster ud efter hård valgkamp

Den sidste valgpjece er delt ud, og det sidste valgmøde er overstået. Tilbage er nu kun vælgernes afgørelse.

Den sidste valgpjece er delt ud og det sidste valgmøde er overstået. De knap 1.100 kandidater, der er opstillet her i Nordjylland til kommunal- og regionsrådsvalget kan puste ud oven på flere ugers opslidende valgkamp.

 Jeg tror, at specielt min familie er glade for, at det er slut nu

Thomas Klimek, byrådskandidat for Socialdemokratiet, Hjørring Kommune

Mange af kandidaterne lægger ikke skjul på, at de er godt brugte og glade for, at det hele nu er ved at være overstået. Seks byrådskandidater var i formiddag mødt op i Femhøjehallen i Hjørring til deres allersidste vælgermøde op til valget.  

- Det her har trukket veksler på familien, og jeg har også skullet passe en 40 timers arbejdsuge som VUC-lærer samtidig med op til fem vælgermøde hver uge. Jeg tror, at specielt min familie er glade for, at det er slut nu, siger Thomas Klimek, der er byrådskandidat for Socialdemokratiet.

- Jeg er træt nu. Jeg glæder mig til weekenden, nåh nej…. der skal jeg ud at tage valgplakater ned. Men måske jeg kan puste ud i julen, siger en anden kandidat, Malene Aagaard fra Det Konservative Folkeparti.

Tilbage er nu kun vælgernes afgørelse.

Om et døgns tid bliver det afgjort, hvem af de 124 kandidater i Hjørring Kommune, der kommer i byrådet.