Jeppe Ugilt Hansen har været løsgænger i stort set hele sin første byrådsperiode. Nu bliver han en del af Venstre. Foto: Iben Hedemann

Løsgænger bliver Venstremand

Byrådsmedlem i Rebild Kommune, Jeppe Ugilt Hansen, stiller op for Venstre ved det kommende kommunalvalg.

19. november 2013 blev Jeppe Ugilt Hansen valgt til byrådet i Rebild Kommune. Dengang var han opstillet for Oplandslisten, men der gik kun tre dage efter valget, inden han brød med listen og blev løsgænger. Det har han været lige siden, men nu bliver han en del af Venstre, som han stiller op for ved det kommende kommunalvalg 21. november i år.

- Jeg har egentlig altid haft det godt med ikke at være medlem af et parti, og det har været en svær overvindelse at skulle melde sig ind i et, da du så per automatik får et eller andet stempel klistret på dig. Jeg har dog vurderet, at i mit fremtidige politiske arbejde vil der være betydelige fordele ved at blive en del af en større gruppe og et fællesskab, siger Jeppe Ugilt Hansen.

Han har gennem sin byrådsperiode arbejdet godt sammen med Venstre, og derfor endte det også med at blive det parti, han slutter sig til.

- Der er vel to til tre partier i Danmark, som jeg alle er cirka 80% enige med, og så har jeg selvfølgelig kigget på en lang række andre parametre. Jeg har haft et godt samarbejde med hele byrådet, men samlet set er jeg kommet frem til, at Venstre er det bedste match. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse, og med de samtaler jeg har haft med flere i Venstre, tror jeg på, at vi går en spændende fremtid i møde med et godt og stærkt hold til kommunalvalget i november, siger Jeppe Ugilt Hansen.

Han bliver øjeblikkeligt en del af Venstres byrådsgruppe, og han skal opstilles officielt på Venstres opstillingsmøde 26. april.