02:29

Politi har dagen igennem efterforsket drabs-sagen i Hadsund. Og her tyder intet altså på, at kvinden kendte den 28-årige mand, der formodes at være hendes drabsmand

Knivdræbt 40-årig kan være tilfældigt offer: Mødte drabsmand på værtshus i Hadsund

Nordjyllands Politi oplyser mandag, at der ikke er noget, der tyder på, at der har været forudgående kendskab mellem den sigtede og offeret.

Politiet oplyser, at den sigtede 28-årige mand ankom til værtshuset, Jagtstuen på Storegade i Hadsund, klokken 00.16 natten mellem lørdag og søndag. Politiets efterforskning viser, at den 28-årige mand mødtes med offeret, en 40-årig kvinde, i, hvad der formentlig er et tilfældigt møde

- Der er ikke noget, der tyder på, at der har været et forudgående kendskab mellem parterne, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der er leder af politiets efterforskning.

Der er ikke noget, der tyder på, at der har været et forudgående kendskab mellem parterne

Vicepolitiinspektør, Frank Olsen

Efterforskningen har vist, at den 28-årige mand og den 40-årige kvinde sammen forlader værtshuset klokken 01.08.

Lige nu er politiets efterforskere i gang med at fastslå, hvad der er sket fra de to forlader værtshuset og frem til den første patrulje ankommer på gerningsstedet klokken 04.48.

- Derfor søger vi efter vidner, der måtte have set dem i løbet af aftenen og natten, siger Frank Olsen, der opfordrer til, at man straks ringer til politiet på 114, hvis man har oplysninger i sagen.