Serie Liv på Livø

27:55

Dette afsnit

Liv på Livø (3:3)

24/02/2019

Reportage fra livet på den lille ø Livø i Limfjorden.

Så skal vi til Livø igen! TV2 Nord sendte for et år siden miniserien ”Liv på Livø” – om Ulla og Jesper Lynge Bergholdt og deres allerførste sæson som forpagtere af feriecentret på den lillebitte ø ude i Limfjorden. Vi har også fulgt dem igennem sommer nummer to på øen. Ulla og Jesper har lært rigtig meget af den hæsblæsende første sæson, og der er væsentligt mere styr på rutinerne når turisterne strømmer til. Men vore to forpagtere fortæller også ærligt om omkostningerne ved at skifte hele tilværelsen ud med et nyt liv som øbo. For det har vist sig at det har en pris at forfølge sine drømme. Heldigvis foregår det hele stadig med højt humør og masser af solskin. Tilrettelæggelse: Niels Gorm Andersen

TV2 Nord har gennem et år fulgt Ulla og Jesper Bergholdt, som i januar 2017 valgte at skifte spor i tilværelsen og kaste sig ud i et helt nyt eventyr. Her flyttede parret nemlig til den lille ø Livø i Limfjorden som de nye forpagtere af øens feriecenter. Opgaven er stå for driften af kroen, købmandsbutikken, cafeen og de syv feriehuse - plus i øvrigt teltpladsen og lystbådehavnen.

Det er en kolossal udfordring. Først skal der renoveres og møbleres og males overalt, så alt står klar til turistsæsonen. Og derefter skal Ulla og Jesper for alvor løbe stærkt for at levere en god oplevelse til de mange tusinde sommergæster, der kommer sejlende med færgen for at besøge den lille ø.Heldigvis er der midt i den hæsblæsende travlhed også tid til at ha’ det sjovt!

Alle serier