Serie Mad med Mads og David

28:00

Dette afsnit

Mad med Mads og David - Orientalsk poussan

11/09/2017

Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet.


Orientalsk poussin

2 poussiner
½ pk. nudler
3 scalotteløg
2-3 spsk. chili olie
4-5 spsk. mirabelle sirup
100 gr. thai asparges
50 gr. radisespirer
2 forårsløg
2 spsk. mangochutney
Frisk koriander til pynt
Groft salt

Start med at skære lårene af poussinerne. Skær derefter brysterne fri.

Steg lårene af i chiliolien på svag varme et par minutter og krydr med salt.
Kom dem op i ildfast fad og kom sirup over. Steg færdig i ovnen på 200 gr. i ca. 15 min. Steg derefter brysterne af på panden, krydr med salt, kom sirup over og lad det simre ved svag varme.

Kog nudlerne møre, som anvist på pakken.

Skær aspargesene ud i mindre stykker. Kom dem i en skål og vend radisespirer op i. Skræl scalotteløg og snit dem i fine løgringe. Snit også forårsløgene fint og vend dem i salaten. Kom en smule chiliolie over og drys med salt. Hak frisk koriander henover.

Kom mango chutneyen i bunden af tallerkenen. Kom nudlerne henover, derefter salaten. Læg så lårene på og skiver af brysterne.
Pynt med koriander.

I programserien 'Mad med Mads og David' er Mads Gudiksen på besøg hos landmænd og fiskere, på slagterier, i bryggerier, væksthuse, skove og alle de andre steder her i regionen, hvor man kan finde gode fødevarer.

De råvarer, som Mads finder, skal kokken David Jensin derefter bruge i sit køkken, hvor han skaber spændende retter, mens Mads hjælper til...

Afsnit