Foto: Nikolai Linares/Scanpix Denmark

Steen Tinning spiller med ved Made in Denmark

Golf-veteranen Steen Tinning gør comeback ved Made in Denmark-turningen, der spilles på Himmerland Golf & Spa Resort 20. til 23. august.

En af Danmarks mest populære spillere gør comeback, når Steen Tinning spiller med i Made in Denmark om to uger.

I sidste uge modtog Tinning et af de første wildcards til turneringen, og fra hjemmet i USA ser han frem til at komme hjem og spille foran et dansk publikum.

- Jeg kan huske den fantastiske opbakning, der var fra publikum ved Nordic Open på Simon's tilbage i 2003, og jeg har hørt, hvor fantastisk et arrangement Made in Denmark var sidste år, så jeg glæder mig meget til at opleve det, siger Steen Tinning.

52-årige Steen Tinning spillede sin første turnering på Europatouren tilbage i 1986, og nåede at vinde to gange, før han takkede af ved udgangen af 2003 sæsonen.

Da alderen nærmede sig 50, blev træningen igen målrettet turneringsgolf, nu på på Senior Tour, og i debutsæsonen 2013 blev det til to sejre og titlen som Rookie of the Year. 

Faktisk var det den titel, der afholdt Tinning fra at spille Made in Denmark sidste år. I forbindelse med en turnering på Senior Tour i samme uge skulle han nemlig hyldes for netop den bedrift.

Starten af denne sæson har været ødelagt af skader, men de sidste uger har Steen Tinning været fri af de problemer der har generet ham, og senest blev det til en 17. plads ved Senior British Open.

- Jeg kender banen i Himmerland rigtig godt, så mon ikke jeg kan drille de unge lidt, griner han.

- Jeg har spillet ECCO Tour på den et par gange - i dårligt vejr i oktober - så jeg ved godt, hvordan man kommer rundt på banen, og så kan jeg forstå, at man ikke spiller alle huller fra de bagerste teesteder, og det hjælper jo lidt, når jeg ikke slår så langt, siger han.

Steen Tinning er lige nu hjemme i Florida for at træne, og kommer til Danmark i næste uge, så han kan få et optimal forberedelse til Made in Denmark.