LIGE NU:

3.000 unge samles til Skyland Beach Camp i Øster Hurup

Det skulle have været en stor ungdomsfestival, men nu bliver det i stedet en ungdoms beachcamp med plads til 3.000 unge i uge 27 og 28 på den 5-stjernede campingplads Kattegat Strand Camping i Øster Hurup.

50 fodboldbaner eller 21 hektar 

Det betyder, at hver gæst på Danmarks første Skyland Beach Camp i Øster Hurup, har 70 kvadratmeter at boltre sig på.

- Vi glæder os sindsygt til om 50 dage at samle 3.000 unge her på stranden,  siger 36-årige Bjørn Pedersen, mens han sammen med sin lillesøster Josefine Juul triller rundt i den pinkfarvede campingbus på stranden nedenfor Kattegat Strand Camping.

De to søskende, der står bag Skyland Beach Camp havde egentlig planlagt en stor ungdomscamp festival med levende bands og masser unge samlet foran en stor scene, men nu er alle live-koncerter aflyst, og diskotektet må ikke holde åbent.

- Vi har taget plan B frem, siger Bjørn Pedersen og fortæller, at på grund af Covid-19, har arrangørerne strøget festival og i stedet bliver det en beachcamp.

For på den måde kan man overholde myndighederens krav.

- Da vi har 21 hektar rundt på hele campingpladsen, kan vi indrette området sådan, at vi ikke samler alle 3.000 indenfor samme areal, men i små enheder af 200 pr. område, og samtidig indretter vi smarte VIP-tipier, som har plads til ti personer, men vi har så max fem personer i hver tipi, siger Bjørn Pedersen.

 

Campen har vagter til at gå rundt hele døgnet og blandt andet sørge for, at myndighedernes retningslinjer om afstand bliver overholdt.

Skyland Beach Camp begynder 28. juni og varer fem dage. Og campen ventes at blive gentaget igen fem dage i ugen efter. 

Skyland Beach Camp begynder 28. juni og varer fem dage. Og campen ventes at blive gentaget igen ugen efter. Foto: Mogens Jørgensen
Skyland Beach Camp begynder 28. juni og varer fem dage. Og campen ventes at blive gentaget igen ugen efter. Foto: Mogens Jørgensen