Brix-Damborg: Vi har et godt tag på Brøndby

I Hobro har man åbenbart haft så travlt i vinterpausen, at man end ikke har nået at skifte trænere og spillere ud på det officielle holdbillede. Foto: Dannie Rosenkrantz

Når Hobro-spillerne i aften løber på banen til forårets første Superliga-kamp, har de ryggen mod muren.

Det kan godt være, at Hobro IK lige har præsenteret et overskud med en million kroner i overskud, men på banen ser bundlinien anderledes dyster ud, selvom fjorddrengene har en god statistik mod hjemmeholdet fra Vestegnen med fire sejre i de sidste fire opgør. 

For dommerens startfløjt bliver startskuddet til en lang og sej kamp for Ove P.'s tropper, der desperat kæmper for overlevelse i den bedste liga. 

Holdet har kun skrabt sølle 10 point til sig i 18 kampe, og man er suveræn bundprop i tabellen, hvor der er hele 11 point op til nedrykningsstregen. Men spillerne glæder sig til at komme i gang. 

- Det er det, vi har trænet til hele vinteren. Der er sket meget, siden vi mødtes sidst, men vi har et godt tag på dem, og det får vi også søndag aften, siger Hobro-spiller Jonas Brix-Damborg inden kampen. 

Brix-Damborg: Det vi har trænet for hele vinteren

I den modsatte ende kan Brøndby med en sejr spille sig ind på en delt tredjeplads, inden AaB tørner sammen med FC Midtjylland på udebane mandag. 

Den statistiske udregning på superliga.dk siger, at Brøndby har 53 procents chance for en sejr, mens der kun er 22 procents sandsynlighed for, at Hobro IK tager tre point med hjem til fjordbyen. 

Brøndby har kun tabt en af sine sidste seks kampe, mens Hobro derimod står noteret for én sejr ud af seks. 

Stillingen i Superligaen inden dagens kampe: 

 1. FC København - 35 point - 17 kampe
 2. AaB - 34 point - 18 kampe
 3. SønderjyskE - 32 point - 19 kampe
 4. FC Midtjylland - 31 point - 17 kampe
 5. Brøndby IF - 29 point - 18 kampe
 6. Randers FC - 28 point - 19 kampe
 7. OB - 25 point - 19 kampe
 8. FC Nordsjælland - 25 point - 18 kampe
 9. AGF - 22 point - 19 kampe
 10. Viborg FF - 21 point - 18 kampe
 11. Esbjerg fB - 15 point - 18 kampe
 12. Hobro IK - 10 point - 18 kampe

Forsiden lige nu