LIGE NU:

Festival for udviklingshæmmede: Jacob Haugaard med for syvende gang

Sødisbakke afholder onsdag deres traditionsrige festival, hvor beboerne på hjemmet for udviklingshæmmede kan få en pause fra dagligdagen.

Hjemmet for fysisk og psykisk udviklingshæmmede i Mariager, Sødisbakke, har igen i år fået Jacob Haugaard som konferencier for deres festival, der starter tidligt onsdag. Festivalen kan denne gang fejre ti-års jubilæum. 

Den danske komiker og entertainer ser frem til at byde festivalens gæster velkommen, når arrangementet starter klokken 10.00.

- Jeg kan rigtig godt lide publikummet. Jeg svinger godt sammen med dem, og jeg er tryg sammen med dem. Festivalen er egentlig ikke anderledes end andre festivaler som Roskilde og Skanderborg. Det er anti-dagligdag, og udviklingshæmmede har også brug for en pause fra hverdagen, siger Jacob Haugaard.

Hos personalet fra Sødisbakke glæder man sig til at skyde festivalen i gang og ser frem til at have Jacob Haugaard med igen. 

- Han er simpelthen så god. Han er ude og snakke med gæsterne og kan huske flere af deres navne, siger Jane Grøn, festivalleder.  

Festivalen byder på flere forskellige koncerter med blandt andet Kandis, Lis og Per og På Slaget 12. Udover det vil der være hestevognskørsel, gudstjeneste og skønhedssalon, hvor studerende fra Randers kommer og sminker gæsterne. 

- Gæsterne elsker fest og farver, og de elsker traditioner. Det er rigtig godt for dem at se nogle mennesker udefra, og alle ser frem til festivalen, siger Jane Grøn.

Festivalen kører over onsdag og torsdag fra klokken 10-16, og der kommer cirka 500 gæster. 

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden