Hattrick af Hobro-bomber: Kirkevold, Kirkevold, Kirkevold

Topscoreren i Superligaen cementerede sin status med tre mål mod et forsvarsløst Helsingørhold.

Hobro IK sad totalt på kampen, da de her til aften tog imod oprykkerne fra FC Helsingør, der måbende måtte se til, mens norske Pål Alexander Kirkevold bombede sig til absolut topscorerstatus i Superligaen med et hattrick.

Der stod mere eller mindre 'Kirkevold' på det meste af det offensive spil fra Hobro-kanten, og med flere agressive forsøg midt i første halvleg var det tydeligt, at han ville mere end bare være med.

I det 39. minut helflugtede han bolden i nettet, inden han to minutter senere indkasserede et gult kort for film.

n: Hobros Emmanuel Sabbi i et saksesparkforsøg i Alka Superliga gruppespil kampen mellem Hobro IK og FC Helsingør på DS Arena.

Men i det 44. minut var han hurtig og samlede ripost op og scorede til 2-0. Stemningen på stadion blev dog hurtigt forstummet en smule, da Melvin Fritzhell reducerede til 2-1 i samme minut.

I begyndelsen af anden halvleg blev Frederik Bay skadet og måtte forlade den våde bane, der gjorde spillet svært.

I det 58. minut scorer Jacob Tjørnlund til 3-1, og han indleder sammen med Kirkevold et massivt angreb på Helsingør-målet på et tidspunkt, hvor Hobro dominerer spillet markant.

Hobros Rasmus Minor Petersen mod Helsingørs Daniel Stückler i Alka Superliga gruppespil kampen mellem Hobro IK og FC Helsingør.

Mod slutningen af kampen skruede Pål Alexander Kirkevold op for nøjagtigheden i sine mange chancer, og i det 79. minut gjorde han det med sin sæsonscoring nummer 21 det til 4-1.

Med dagens hattrick er Pål Alexander den suverænt meste scorende spiller i Superligaen, og nu venter SønderjyskE i to playoff-kampe, efter Hobro vandt gruppespillet i nedrykningspulje 1.

Pål Alexander Kirkevold blev matchvinder med hattrick mod FC Helsingør.