Hobro hentede point på overtids-scoring

For tredje gang af tre mulige spillede Hobro og Esbjerg lige op.

Hobro hænger fast i bunden, men lørdag lod det nordjyske Superliga-mandskab ikke de nærmeste rivaler fra Esbjerg udbygge forskellen mellem de to hold, der indtager de nederste pladser i tabellen.

Med en scoring i de allersidste sekunder af dommerens tillægstid scorede Anders Holvad nemlig til slutresultatet 2-2, og Hobro kunne dermed tage et enkelt point med til den noget slunke samling.

Nordjyderne havde for første gang i denne sæson Quincy Antipas på banen fra første fløjt og den hurtige angriber var sammen med angrebsmakker Jung-Bin Park med til at kreere flere farlige muligheder. Udeholdet havde ligeledes muligheder, og det skulle blive dem, der fik udbytte af dem først.

Ronnie Schwartz, der har en fortid i blandt andet AaB, fik knæen på et hjørnespark, der i første halvlegs sidste sekunder sjelde ind over feltet. Og så stod der 1-0 til gæsterne.

Hobro kom på banen til anden halvleg som ild og torden og efter bare et par minutter serverede Jacob Tjørnelund et frispark inde i boksen, som fandt vej til Anders Egholm, der kunne skovle bolden i kassen.

Esbjerg kom dog i førersædet igen, da stadionuret viste 73 minutter. På et indlæg fra højre stod Ronnie Schwarz igen helt rigtigt, og så stod der 2-1 til gæsterne.

Dermed lignede det (endnu) et nederlag til Hobro, men Anders Hovald ville det altså anderledes, så da et hjørnespark sejlede ind over Esbjerg-feltet stod Hovald klar til at flugte bolden i mål.