Hobro henter Manchester City-spiller på en lejekontrakt

Foto: Hobro IK (pressefoto)

Den 20-årige midtbanespiller Collins Tanor skifter til Hobro IK på en lejekontrakt året ud.

Hobro IK har hentet forstærkninger fra de engelske mestre. Det er den 20-årige ghanesiske midtbanespiller Collins Tanor, der året ud skal kæmpe i Hobros blå-gule farver.

Collins Tanor har trænet med i Hobro i løbet af sommeren, og her han overbevist sportschef, Jens Hammer Sørensen om, at han skal være en del af Superliga-truppen. 

Læs også Hobro IK udlejer forsvarsspiller til Premier League-klub

- Collins fik tidligere på sommeren mulighed for at vise sig frem her i klubben, og det gjorde han godt. Han er en alsidig midtbanespiller, der både kan indtage en defensiv og offensiv rolle, så han er en rigtig spændende tilføjelse til vores spillertrup, siger Jens Hammer Sørensen.

Som 10-årig blev Collins Tanor tilknyttet Right to Dream-akademiet i Ghana. Som 18-årig røg han til Manchester City, hvorfra han blev udlejet til FC Nordsjælland i 2016. Han nåede at være i Farumklubben i to år før han blev sendt til den belgiske klub KFCO Beerschot Wilrijk. Og nu er han altså havnet i Hobro. Et ophold, som midtbanespilleren ser frem til.

Jeg har fået et rigtig godt indtryk af Hobro IK, hvor jeg er blevet taget rigtig godt imod, så jeg ser frem til at spille for klubben. Det altoverskyggende mål er selvfølgelig at klubben skal forblive i Superligaen, og jeg vil gøre alt for at hjælpe med at indfri det mål, siger Collins Tanor.

Før Collins Tanor kan trække i Hobro-trøjen, skal han have en arbejds- og opholdstilladelse på plads.

Forsiden lige nu