LIGE NU:

Hobro IK ansætter Allan Kuhn

50-årige Allan Kuhn bliver ny cheftræner i Hobro IK.

Hobro IK har været på jagt efter en ny træner, og efter at have ført samtaler med en række forskellige kandidater, har klubben nu ansat 50-årige Allan Kuhn. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Allan Kuhn er særdeles hjemmevant i det nordjyske.

Han født på Bornholm, hvor trænerkarrieren også startede hos FC Bornholm. Siden da har han i to omgange været assistenttræner i AaB, hvor han to gange har været med til at vinde Superliga-guld. Han har også tidligere været cheftræner i FC Midtjylland samt assistenttræner i Randers FC. Det seneste trænerjob var hos Malmö FF, der med Allan Kuhn ved roret blev svenske mestre i 2016. Herefter blev Kuhn afskediget i Malmö.

quote Jeg har altid følt mig hjemme, når jeg har været på besøg i Hobro, og de værdier klubben står for matcher perfekt med de værdier, jeg selv står for

Allan Kuhn

Nu skal han altså stå i spidsen for Hobros tropper.

- Jeg har altid følt mig hjemme, når jeg har været på besøg i Hobro, og de værdier klubben står for matcher perfekt med de værdier, jeg selv står for. Det er en rigtig spændende udfordring for mig, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, fortæller Allan Kuhn.

Sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen, glæder sig over, at man har kunnet tiltrække en kapacitet som Allan Kuhn, der har tre mesterskabstitler på træner-CV’et.

- Med ansættelsen af Allan får vi en træner med erfaring fra øverste niveau i Skandinavien. Vi har haft flere samtaler med Allan, og vi er ikke i tvivl om, at det er godt match, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobro-spillerne vender tilbage fra sommerferie den 18. juni, og her vil Allan Kuhn for første gange være at finde på træningsbanen på Amerikavej. 

Thomas Thomasberg, der i det sidste halvandet år har stået i spidsen for Hobro IK, meldte for to uger siden ud, at han skifter til Randers FC. Siden da har Hobro været på jagt efter en afløser.