Foto: Dannie Rosenkrantz (pressefoto)

Hobro IK forlænger med Jonas Brix-Damborg

Midtbaneprofilen Jonas Brix-Damborg har skrevet under på en ny aftale med Hobro IK, der løber frem til sommeren 2020. Han overtager anførerbindet efter Mads Justesen.

Hobro IK og Jonas Brix-Damborg er blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere to år.

Den 31-årige midtbanespiller havde kontraktudløb efter denne sæson, men med den nye aftale har parterne nu papir på hinanden frem til sommeren 2020.

- Jeg har altid været enormt glad for at være i Hobro IK, så det var helt naturligt for mig at forlænge aftalen. Jeg har været i klubben længe, og er en af de mest erfarne spillere i truppen. Jeg vil gerne bidrage med den erfaring og være med til at viderebringe den fantastiske kultur, som altid har været i klubben, fortæller Jonas Brix-Damborg i forbindelse med kontraktforlængelsen.

Han er en leder på og uden for banen, og han sætter altid holdet og fællesskabet over sig selv. Ham ser vi som den naturlige anfører på holdet fra sommer af

Jens Hammer Sørensen, sportschef hos Hobro IK

Sportschef Jens Hammer Sørensen er glad for den nye aftale. Han ser Damborg som en af holdets lederskikkelser, der ses som en naturlig efterfølger som anfører til sommer, hvor den nuværende anfører Mads Justesen lægger støvlerne på hylden.

- Jeg er rigtig glad for, at Jonas forsætter hos os. Han er en leder på og uden for banen, og han sætter altid holdet og fællesskabet over sig selv. Ham ser vi som den naturlige anfører på holdet fra sommer af, når Mads Justesen lægger støvlerne på hylden. Selv om Jonas er blevet 31 år gammel, så spiller han lige nu bedre, end han nogensinde har gjort, og han har aldrig haft større betydning for vores hold, siger Jens Hammer Sørensen.

Læs også Klubkoryfæ forlader Hobro IK

Jonas Brix-Damborg kom til Hobro IK i sommeren 2011 efter at have spillet 96 førsteholdskampe for Randers FC.

- Det går rigtig godt for klubben lige nu, men jeg tror også på, at vi kan udvikle os til at blive endnu bedre, og at vi kan tage klubben til nye højder. Det vil jeg rigtig gerne være en del af, siger Jonas Brix-Damborg.

Hos Hobro IK har Damborg indtil videre spillet 196 kampe og scoret et enkelt mål.

- Jonas er rygraden på vores hold og er med til at binde holdet sammen. Vi tog et afgørende skridt mod bedre tider, dengang Jonas blev tilknyttet Hobro IK i sommeren 2011. Lige siden har han været med til at flytte Hobro IK i en mere professionel retning med sin meget professionelle tilgang til tingene, hvor man altid arbejder stenhårdt både på træningsbanen og i kamp, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.