LIGE NU:

Hobro IK forstærker midtbane med amerikaner

Christian Cappis og Superligaklubben i Hobro er blevet så glade for hinanden, at de forvandler prøvetræning til kontrakt.

Det 19-årige midtbane-talent Christian Cappis har de seneste uger været væk fra vante omgivelser i Texas og trænet med Superliga-holdet i Hobro. Og sportschef Jens Hammer Sørensen har set sig varm på texaneren. 

- Vi har haft mulighed for at se Christian an i den seneste tid, og i den tid har han gjort det rigtig godt. Han har stadig
en del at lære, men han har uden tvivl et stort potentiale, og derfor har  valgt at gøre ham til en del af vores Superliga-trup, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen.

Christian Cappis måler 185 cm og gør sig primært på den centrale midtbane. Han er vokset op i Texas i USA, hvor han i flere år spillede ungdomsfodbold i Texans SC Houston. I sommeren 2017 skiftede han til FC Dallas Juniors Academy, hvor han spillede indtil denne sommer.

19-årige Christian Cappis er noteret for i alt syv ungdomslandskampe for USA, som han har repræsenteret på U18- og U20-niveau. Christian Cappis indlemmes i truppen til aftenens kamp mod OB i Sydbank Pokalen, og han kan derfor allerede få sin debut i Hobro-trøjen i aften.