Seneste nyt:

Hobro IK fyrer sportchef

Jens Hammer Sørensen fritstilles ved udgangen af maj.

1. divisionsklubben Hobro IK skal have ny sportschef.

Det står klart, efter bestyrelsen i Hobro IK har valgt at fritstille sportschef Jens Hammer Sørensen.

På grund af manglende økonomi, har fodboldklubben ikke råd til at holde på Jens Hammer Sørensen. De har derfor været nødt til at nytænke det sportslige setup. Det skriver klubben i en pressemeddelelse mandag.

- Vi er i en fodboldverden, hvor mange klubber bliver overtaget af udenlandske investorer, der har mange penge. Og det er vi ikke, så vi er nødt til at få vores penge til at strække lidt længere, siger Peter Christensen, der er formand for Hobro IK.

Svingende resultater i indeværende sæson har ført til en plads i nedrykningsspillet i 1. division. Klubben har dog skrabet nok point sammen til at sikre overlevelse inden sidste spillerunde. 

Til næste sæson skal der justeres en smule for at indfri forventningerne. 

- Vi har et mål om at være en top 18 klub i 1. division, og det er et ambitiøst mål i forhold til vores økonomi. Vi vil derfor bruge flere penge på spillere og færre penge på den administrative del, siger formanden.  

Jens Hammer Sørensen har været sportschef for Hobro siden januar 2011. Hans sidste opgave bliver på torsdag, når holdet spiller sidste kamp i sæsonen på udebane mod Hvidovre IF.