Frans Dhia Putros (til højre) var i aktion for FC Fredericia mod Hobro IK, da de to klubber mødtes i forrige sæson. Foto: Dannie Rosenkrantz

Hobro IK henter ny forsvarsspiller

24-årige Frans Dhia Putros skifter til Hobro IK 1. januar.

Hobro IK udvider truppen fra 1. januar 2018 med forsvarsspilleren Frans Dhia Putros, der bliver hentet hos FC Fredericia.

- Det er en aftale, vi er glade og stolte over. Vi har kendt Frans i mange år, og vi er sikre på, at han kommer til at passe perfekt ind med sine kompetencer. Han er en boldspillende, teknisk stærk og intelligent forsvarsspiller, som både er dygtig i det fremadrettede spil, men som også er dygtig til at forsvare, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobro har forsøgt at få skiftet til at ske tidligere, men har ikke kunnet blive enige med Fredericia om en aftale. Derfor spiller Frans Dhia Putros året ud i Fredericia FC, før han skifter klub.

Forsvarsspilleren selv ser frem til skiftet.
 
- Vi har haft kontakt gennem længere tid, og jeg er super glad for, at vi nu er blevet enige om en aftale. Hobro IK er en klub i udvikling, og jeg ser meget frem til at blive en del af den spændende spillertrup, som man har i klubben. Jeg vil først forsøge at spille mig til en plads i startelleveren, og forhåbentligt kan jeg på længere sigt også blive en profil på holdet, siger Frans Dhia Putros.
 
Frans Dhia Putros er noteret for 15 kampe i Alka Superligaen og har desuden spillet 4 ungdomslandskampe for Danmark.

Den 24-årige forsvarsspiller har kontrakt i Hobro IK til udgangen af 2019.