Hobro IK og Jammerbugt FC delte pokaltæsk ud

Både Hobro IK og Jammerbugt FC er klar til tredje runde af Pokalturnering.

Pokalturneringen er overraskelsernes turnering - og det blev bevist igen tirsdag aften, da Jammerbugt FC var i aktion mod 1. divisions-klubben Vejle BK. Her var målet at sikre sig avancement til turneringens tredje runde. Og det lykkedes i imponerende stil for den nordjyske klub, der til daglig har hjemme i 2. division.

Med cifrene 3-1 blev Vejle BK sendt hjem fra Sparekassen Vendsyssel Arena med noget af en pokal-lussing. Selv om gæsterne fra det sydlige Jylland kom bedst fra start og scorede det første mål kort før pausen, kom Jammerbugt FC i den grad tilbage i kampen efter 15 minutters hvil.

Lasse Steffensen udnyttede et hjørnespark i 49. minut, og i 71. minut var det så Christian Ryes tur til at sende et frispark forbi Vejle-keeperen. Sidste søm i kisten slog Viktor Ahlmann i få minutter senere. Dermed er Jammerbugt FC klar til tredje runde, hvor modstanderen endnu ikke er trukket.

Også Hobro IK sled sig videre tirsdag mod Kolding IF fra 2. division. Kampens eneste mål blev sat ind af angriber Sebastian Grønning fem minutter før pausen.