Foto: Bo Amstrup / Scanpix

Hobro IK sejrer og kravler op på Superligaens andenplads

Hobro IK fortsatte fredag aften den flotte start, de har fået på denne sæson i Alka Superligaen.

Hobro har vist storform i sæsonens første syv kampe, der indtil videre har resulteret i 14 point på den nordjyske konto. 

Tre af dem blev sat ind fredag aften, da Hobro var på besøg i Silkeborg. Hobro havde inden aftenens opgør stadig sæsonens første sejr på udebane til gode. Den længe ventede udebanesejr blev dog indkasseret i sikker stil fredag aften. 

Det blev til en forholdsvis sikker 0-2 sejr. Sejren blev sikret af norske Pål Kirkevold, der scorede begge Hobros mål. Det første mål blev sat ind allerede efter syv minutter af første halvleg. En scoring, der blev første halvlegs eneste. 

Læs også Hobro IK skriver med amerikansk angriber

Meget kunne tyde på, at Silkeborg skal arbejde på at være klar, når de kommer ud fra omklædningsrummet. For efter bare tre minutter af anden halvleg, var Pål Kirkevold på spil igen. Han satte sikkert kampens sidste mål ind til stillingen 0-2. 

Med de 14 point rykker Hobro IK op på Superligaens 2. plads. Næste gang de skal i aktion er på tirsdag den 29. august, hvor de skal spille mod Kolding IF i Pokalturneringen. 

Læs også Endnu en uafgjort til AaB