Hobro måtte nøjes med uafgjort

Esbjerg kunne rejse hjem med resultatet 1-1 efter en sen udligning.

Hobro tog i dag hjemme på et publikums-tomt DS Arena imod Esbjerg, som er placeret på næstsidstepladsen i 3F Superligaen - én plads under Hobro.

Så der var tale om en vigtig kamp, hvor det for begge mandskaber handlede om at få point for at holde bundholdet Silkeborg på afstand.

Kampen endte 1-1 efter en sen udligning af Esbjerg, så spændingen i bunden af 3F Superligaen er stadig intakt.

De første 45 minutter endte uden scoringer og fortjener at gå i glemmebogen. Begge hold havde svært ved at holde fast i bolden, og halvlegen var præget af mange tekniske fejl.

Efter et kvarters tid af anden halvleg kom der endelig gang i målscoringen. Og det var hjemmeholdet Hobro, der bragte sig foran 1-0 på en scoring af den 20-årige amerikanske midtbanespiller Christian Cappis efter en aflevering fra Edgar Babayan.

Desværre formåede Hobro ikke at lukke kampen, for i det 86. minut udlignede Esbjergs Patrick Egelund til 1-1.