Foto: Pressefoto

Hobro siger farvel til camerounsk angriber

Lejeaftalen med Anatole Abang er blevet ophævet et halvt år før tid.

Hobro IK, der lige nu indtager førstepladsen i 1. division, har tirsdag sagt fravel til deres cameounske angriber Anatole abang, der blev hentet til klubben for et halvt år siden på en lejeaftale.

Aftalen løb egentlig til sæsonens udløb, men er blevet ophævet et halvt år før tid. Dermed vender Abang tilbage til sin amerikanske klub New york Red Bulls med øjeblikkelig virkning.

Læs også Hobro IK satser på norsk spiller

Årsagen til det afbrudte samarbejde skal dels findes i at Hobro IK med Pål Alexander Kirkevolds tilbagevenden til klubben og Quincy Antipas comeback efter en længere skadespause efterlader klubben godt besat på de offensive pladser, men også i at Anatole Abang har mistet sin plads på Camerouns landshold og derfor ønsker at finde en ny klub, der kan give ham bedre forudsætninger for at vinde den tilbage.

- Vi har været glade for at have Anatole Abang i truppen, og det har været stort at have en landsholdsspiller fra Cameroun i Hobro IK. Men samlet set er det bedst for begge parter, at han får mulighed for at jagte fast spilletid i en anden klub, hvor han har bedre forudsætninger for at kæmpe sig tilbage på landsholdet. Han er en ung spiller, som stadig har meget at lære, men for mig er der ingen tvivl om, at det er en spiller med et stort potentiale, som vi nok skal komme til at høre mere om i fremtiden, udtaler sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

Anatole Abang spillede 10 kampe for Hobro IK og scorede tre mål.

Læs også Hobro slog Superliga-hold i testkamp

 

Læs også Hobro forlænger med midtbanespiller