Hobro tabte generalprøve mod AGF

Lørdag tabte Hobro IK 2-0 ude mod AGF i den sidste træningskamp inden Superligaen og kampen mod nedrykning fortsætter i næste uge.

Efter 90 minutters spil i Aarhus viste måltavlen 2-0 i træningskampen mellem Superliga-mandskaberne fra AGF og Hobro, og nordjyderne, der for en uge siden vendte hjem fra træningslejr i Tyrkiet indkasserede således endnu et nederlag i forberedelserne til Superligaen, der starter op i næste uge.

AGF kom foran efter kun 31 sekunders spil på et mål af Morten 'Duncan' Rasmussen og udbyggede føringen til resultatet 2-0 fem minutter før pausen på et mål af Daniel A. Pedersen.

Hjemmeholdet sad på det meste af spillet i første halvleg nordjyderne var kun sjældne gæster i AGF-feltet. I pausen blev der skiftet flittigt ud med det resultat at de sidste 45 minutter blev en noget rodet affære. Scoringer faldt der ikke flere af.

Hobro IK har i vinterpausen spillet i alt otte vendskabskampe. Holdet har vundet to, spillet en kamp uafgjort og tabt fem.

Hobro indtager Superligaens sidsteplads og har fem point op til Esbjerg på 11. pladsen.