Hobros Wilfried Domoraud sikrer klubben et år mere i Superligaen med scoring til 1-0 i Alka Superliga gruppespil kampen mellem Hobro IK og Silkeborg IF. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Jubel i Hobro - spiller også i Superligaen i næste sæson

Højst mærkværdigt mål sikrer Hobro endnu en sæson i fodboldens bedste liga efter sejr over Silkeborg.

Hobro kæmpede sig med næb og kløer til endnu en sæson i Alka Superligaen efter en 1-0 sejr på hjemmebane mod Silkeborg. 

Allerede i det femte minut steg Hobro IKs Wilfried Domoraud til 1-0 og headede bolden i mål. Den havde egentligt kurs forbi mål, men smuttede i det våde græs og kneb sig alligevel bag Peter Friis Jensen og hoppede i netmaskerne. 

Scoringen satte midtjyderne på hælene, og selvom de røde havde mange chancer i resten af kampen, blev de ikke for alvor farlige før kampens overtid, hvor de missede flere store chancer. 

I det 56. minut får Hobros nye salgschef, anfører Mads Justesen, kæmpet sig fri og scoret til 2-0. Men dommeren har til alles store forvirring fløjtet forinden, og målet bliver underkendt. 

Mod slutningen af kampen bliver chancerne skarpere, og Tobias Sakquist kunne have reddet Silkeborg ære langt inde i overtiden. 

- Det er et års hårdt arbejde, og det er fantastisk, at vi har sikret os et år mere i Superligaen, sagde træner Thomas Thomasberg efter sejren i omklædningsrummet, inden champagnepropperne sprang, og anfører Mads Justesen blev druknet i champagne af holdkammeraterne.