LIGE NU:

Kim C. om forkortet omfartsvej: - Ikke et personligt nederlag for mig

Dansk Folkepartis nedskalering af planerne for omfartsvejen med Mariager får ikke partiets trafikordfører til at føle sig personligt ramt.

Dansk Folkepartis kovending i planerne om en ny omfartsvej ved Mariager får ikke partiets trafikordfører Kim Christiansen til at føle sig personligt ramt.

Selv om han lige siden offentliggørelsen af planerne er blevet skarpt kritiseret for personligt at få gavn af den nye omfartsvej, bl.a. fordi han og hustruen Pia Adelsteen (DF) driver et værtshus i byen, så får det ikke politikeren til at føle sig ramt.

- Absolut ikke. Jeg har været med til at lave en historisk trafikaftale, udvide vores motorveje og lave mere fremkommelighed, og jeg er stolt af at være med til at lave sådan en plan. Og fordi der er et lille hjørne, som jeg har fejlvurderet, det retter vi op på nu. Og har det så været den eneste fejl, så er det til at overskue, siger Kim Christiansen til TV 2. 

Vil du have overblik over sagen om omfartsvejen? Så se videoen herunder:

 

Trafikordføreren fortryder dog, at han og partikollegerne lod danskerne misforstå, at de endelige beslutninger om vejen allerede var truffet. Men det har hele tiden været ment som et oplæg.

- Hvis jeg skulle være bagklog, kunne jeg godt have gjort det anderledes. Nu laver vi så belsutninge om, og det synes jeg er næsten lige så godt som at være bagklog, siger Kim Christiansen (DF).

Kim Christiansen ærgrer sig over sit ordvalg i forbindelse med præsentationen af den nye trafikaftale.