LIGE NU:

Lukket træning i Hobro

Hobros træner, Peter Sørensen, havde i dag valgt at lukke træningen for nysgerrige journalister og snurrende tv-kamera. Der venter nemlig Hobro to meget vigtige kampe om at undgå nedrykning fra superligaen.

Mandag kl 19.00 fløjtes der op på DS Arena i Hobro til den første af to kampe om at undgå nedrykning fra superligaen, når Hobro tager imod Lyngby. Og man fornemmer, hvor vigtig en kamp det er, der var nemlig lukket træning søndag formiddag.

Så TV2 Nords udsendte journalist og kameramand måtte nøjes med at stå udenfor DS Arena under træningen og kunne kun i glimt se træningen inde på stadion.

Først da træningen var afsluttet, fik pressen adgang og mulighed for at snakke med træner og spillere.

Anfører Jonas Brix-Damborg ser frem til de to kampe mod Lyngby.
Anfører Jonas Brix-Damborg ser frem til de to kampe mod Lyngby.
Foto: Mogens Jørgensen

Anfører Jonas Brix-Damborg glæder sig til kampen i morgen.

- De har deres helt eget liv, og det bliver spændende, siger anføreren, mens han på journalistens iPad kigger tilbage på søndag den 2. juni 2019, hvor anfører Jonas Brix-Damborg nærmest skreg ind i TV2 Nords mikrofon over sejren over Viborg.

- Jeg husker det godt, det var helt vild og en fed dag og en forløsning. Jeg var sindssyg glad, siger Jonas Brix-Damborg.

Hobro er nemlig havnet i samme situation som i sidste sæson, hvor Hobro måtte ud i to nervepirrende kampe mod Viborg fra 1. division. Efter 1-0 sejr på hjemmebane, vandt Hobro med 2-0 på udebane over Viborg og endnu en sæson i superligaen var sikret.

Dagens træning på DS Arena var lukket for pressen.
Dagens træning på DS Arena var lukket for pressen.
Foto: Mogens Jørgensen

Og nu står de der igen - to kampe hjemme og ude mod Lyngby - taberen ryger i 1. division. Men det bliver uden de mange trofaste fans på lægterne, man regner med, at der kun bliver lukket omkring 1500 tilskuere ind til kampen.

- Det er pisseærgerligt, siger anfører Jonas Brix-Damborg.

Og anføreren ved godt, hvor meget det betød, at man havde næsten 1000 tilskuere med til Viborg i sidste sæson, men på grund af coronakrisen kommer der ikke til at stå fans bag det ene mål, som der plejer.