Måååååål-Pååååååål udbygger sin Superliga-rekord

Han har gjort det igen! 11 kampe i træk har den norske målmaskine banket bolden i netmaskerne.

Der er Pål Kirkevold og så alle de andre. Manden er i særklasse for tiden, og hans evne til at forvandle en boldberøring til en scoring er ikke mindre end formidabel.

Det viste han igen i dagens Superliga-kamp, hvor Hobro IK var taget til Haderslev for at kæmpe for fjerdepladsen.

Missionen kom dog lidt ud af kurs bare fire minutter inde i første halvleg, hvor SønderjyskEs Kees Luijckx scorer på riposten efter Ramon Rodrigues' skud på Hobro-målet.

Resten af første halvleg havde begge hold flere gode afslutninger, men det var igen Pål Alexander Kirkevold, der stjal billedet i første halvleg sidste minut.

Efter en dribletur på tværs af det sønderjyske forsvar banker han bolden helt op i målhjørnet.

Fantastisk mål af en fantastisk spiller, som med scoringen igen lægger afstand til Ebbe Sand og Peter Møllers gamle rekord med mål i otte kampe i træk.

Med uafgjort 1-1 holder Hobro IK fast i fjerdepladsen. Dog spiller FCK i eftermidag på udebane mod AC Horsens.