Foto: Michael Guldbrandt Brønnum

Motorvejsuheld: Bilist tabte trailer på motorvej og kørte på tværs for at hente den igen

Det var et uheld med en trailer, der tidligere tirsdag var årsag til en trafikulykke på motorvej E45 ved Hobro. Det oplyser Nordjyllands Politi tirsdag aften.

Det var en 64-årig kvindelig bilist, der kom kørende mod nord på motorvejen, der pludselig og af uvisse årsager tabte den trailer, der var bag på bilen. Traileren røg af og fortsatte ind mod midterrabatten, mens den 64-årige bilist selv trak over i nødsporet. 

Hun observerede trafikken på den nordjyske motorvej og holdt samtidig øje på traileren, der stod der ude og besluttede sig for at køre sin egen bil tværs over motorvejen hen til traileren for at hente den. 

Desværre gik det ikke helt efter planen, da motorvejen ikke længe var tom for biler. Og den 64-årige kvinde nåede da ikke ud til traileren. Hendes bil blev ramt af en anden bilist, der kom kørende i nordgående retning ved afkørsel til Onsild.

Mens kvinden var alene i bilen, så havde den anden bilist, en 27-årig mand fra Aalborg fire passagerere med sig i bilen. Den 64-årige kvinde er fra Syddjurs.

Alle seks impliceret kom lettere til skade ved ulykken, og er alle indlagt på henholdsvis Aalborg Universitetshospital og sygehuset i Randers. Der var i forbindelse med ulykken tilkaldt assistance fra lægehelikopteren, ligesom det en overgang var på tale at flyve en af de tilskadekomne til sygehuset i Aalborg, men det blev der alligevel ikke brug for.

Motorvejen var spærret i nordgående retning i en times tid på grund af ulykken.