LIGE NU:

Nu er dommen endelig: Hobro taberdømt i AGF-kamp

Nu er den endelige dom faldet omkring Hobros brug af spilleren Adama Tamboura, der ikke havde et spillerlicens. Hobro taber.

Onsdag formiddag er det sidste håb blevet slukket for Hobro, der i tre omgange har jagtet at få omstødt afgørelsen der taberdømte klubben i en kamp mod AGF 11. september 2015.

Det er DIF-idrættens Højeste Appelinstans der i en pressemedelselse skriver at de har afvist at behandle Hobros appel. Det kan de gøre, fordi at sagen allerede er blevet behandlet af to instanser. 

- Det har appelinstansen valgt at gøre i denne sag, hvor begrundelserne i de to instanser i DBU-regi overordnet har været den samme, og hvor sagen ikke er anset for at være af principiel karakter, siger Mads Boesen, juridisk sekretær for DIF-idrættens Højeste Appelinstans.

Hobro blev taberdømt at have brugt spilleren Adama Tamboura i kampen mod AGF uden at have sikret sig spillerens spillercertifikat. Den 26 september, to uger efter kampen blev spillet, taberdømte Foboldens dicsiplinærinstans klubben første gang. Den 16. november blev afgørelsen stadfæstet og nu er alt håb så ude for Hobro, der ligger sidst i Superligaen.