Ove P. taber første kamp med Hobro

Miraklernes tid er ikke forbi, men det indtraf ikke for Hobro IK i dagens Superliaga-opgør mod SønderjyskE.

Trænerskiftet i Hobro IK vendte ikke skuden for holdet i første opgør med den nye træner, Ove Pedersen, ved roret.

Hobro kom bagud i slutningen af første halvleg, hvor Johan Absalonsen scorede i det 38. minut.

Efter pausen skiftede Ove Pedersen på to pladser. Park Jung-bin blev erstattet med Rasmus Lynge Christensen, og Martin Mikkelsen skiftede plads på grønsværen med Gockan Gaya.

Udskiftningerne fik ikke de helt store umiddelbare betydninger. Kun minuttet efter måtte Jesper Rask i målet redde bagdelen på Hobro med en stor redning i målet.

Hobro blev aldrig for alvor farlige, og Johan Absalonsen satte trumf på sin præstation med scoring til 2-0 på straffe, som Jacob Tjørnelund begik mod Tommy Bechmann.

Dermed er Hobro stadig bundprop i tabellen.