Seneste nyt:

Overlevelse eller ej: Peter Sørensen fortsætter i spidsen for Hobro

Det har ingen betydning for trænersituationen, hvis Hobro IK skal rykke ned i næstbedste række. Det slog klubben fast i en pressemeddelelse torsdag.

Der er en verden til forskel på at spille i Superligaen - eller i landets næstbedste række.

Men hos Hobro IK er der i hvert fald én ting, der ikke ændrer sig, selv hvis klubben rykker ned.

Peter Sørensen skal nemlig også indtage rollen som cheftræner i klubben efter sommer - også selvom det i så fald vil være i 1.division.

- Peter har leveret et solidt stykke arbejde og sat et positivt aftryk lige fra sin første arbejdsdag her i Hobro IK, hvor han har vist, at han er en rigtig dygtig og erfaren træner. Selvom vi i øjeblikket er i alvorlig fare for at rykke ud af Superligaen, så har vi noteret os en positiv udvikling i klubben med Peter som cheftræner, og derfor ønsker vi at fortsætte samarbejdet, uanset hvilken række vi måtte spille i efter sommerferien, siger sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen.

Peter Sørensen blev hentet ind undervejs i sæsonen efter fyringen af den tidligere cheftræner, Allan Kuhn, men har fået mod på mere efter den korte tid i klubben.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Hobro IK lige siden min første arbejdsdag i klubben, hvor jeg har haft et godt samarbejde med den øvrige ledelse og ikke mindst spillerne, og derfor vil jeg gerne fortsætte i klubben, siger cheftræner Peter Sørensen, der fortsætter på en såkaldt funktionæraftale.
 
- Jeg er flere gange blevet spurgt, om jeg også vil være cheftræner i Hobro IK, hvis vi skulle rykke ud af Superligaen. Jeg vil gerne slå fast, at jeg tror, vi redder os i de kommende uger, men det er klart, at jeg også har overvejet et nedrykningsscenarie. Der har jeg det sådan, at hvis man er med til at rykke ned, så stiller man sig også til rådighed i forsøget på at rykke op igen. Det gælder både spillere, trænere og alle andre med et medansvar i klubben, og derfor vil jeg også være cheftræner i Hobro IK efter sommerferien, uanset hvilken rækkPeter Sørensene vi spiller i, lyder det fra cheftræner Peter Sørensen.

Hobro skal vinde på udebane på søndag over Vejle, hvis ikke klubben skal rykke direkte ud af Superligaen. 

Vendsyssel ruster sig også til fremtiden

I en anden nedrykningstruet, nordjysk superligaklub, ruster man sig også til fremtiden, uanset hvilken række man spiller i efter sommerferien.

Tiémoko Konaté fortsætter karrieren i Vendsyssel
Tiémoko Konaté fortsætter karrieren i Vendsyssel
Foto: Vendsyssel FF (Pressefoto)

Klubben har torsdag annonceret, at man har forlænget aftalen med profilen Tiémoko Konaté, der har imponeret siden sin ankomst i vinterpausen.

- Fra dag et har Tiémoko Konaté sat sit aftryk – ikke bare i vores spillertrup, men i hele Superligaen. Han er en profil, og vi er glade for, at vi nu har papirer på ham indtil sommeren 2022, siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Vendsyssel FF står med bedre kort for overlevelse end Hobro, selvom man ikke formår at slå Horsens i den kommende runde. Vendsyssel vil i så fald møde 1.divisions tredjebedste hold i direkte duel om en plads i næste sæsons Superliga.

40_percent

play Svenske havvindmøller skaber bekymring for udsigten i Skagen

Media Drop 240122 447 viaa

gallery Vellykket nedbrydning af boreplatform: - Det er en meget stor dag for os

Mikkel Hansen - partner-artikel

- Verden har ikke været helt den samme, efter vi skrev under med Mikkel Hansen

Ishockeypige 1

play Nordjyske ishockeypiger til Vinter-OL i Beijing

40_percent

play Svenske havvindmøller skaber bekymring for udsigten i Skagen

Media Drop 240122 447 viaa

gallery Vellykket nedbrydning af boreplatform: - Det er en meget stor dag for os

Til forsiden

Til forsiden