LIGE NU:

Politiet søger vidner til brand

Nordjyllands Politi søger vidner, der kan hjælpe politiet med at opklare, hvordan en villabrand i Hadsund opstod.

Nordjyllands Politi arbejder på at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring en brand i en villa på Østergade i Hadsund. Branden opstod i fredags mellem klokken 16 og klokken 17.45.

Ingen kom til skade i forbindelse med branden, som hurtigt blev slukket, men der er ifølge politikommissær Mikkel Brügmann, som leder efterforskningen, omstændigheder omkring brandens opståen, der gør, at politiet undersøger sagen nærmere.

- Og derfor søger vi særligt efter vidner, der har bemærket branden eller som har set personer omkring brandstedet særligt før branden - men selvfølgelig også under eller efter branden. Ring hellere en gang for meget end en for lidt, siger politikommissæren.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Mobil politistation rykker ud

Nordjyllands Politi har ifølge Mikkel Brügmann besluttet, at en mobil politistation tirsdag vil bliver rykket til området omkring brandstedet. Den mobile politistation vil være at finde i krydset mellem Østergade og Tværvej tirsdag mellem klokken 10 og 13.

- Her kan man også henvende sig, hvis man har oplysninger i sagen, siger Mikkel Brügmann.

Politikommissæren oplyser, at man også er velkommen til at rette henvendelse til personalet i den mobile politistation, hvis fredagens brand har givet anledning til utryghed, og man derfor har brug for at tale med politiet.