Seneste nyt:

Region Nordjylland støtter Europæisk Folkemøde med 250.000 kroner

Regionsrådet har besluttet at støtte Festival of Europe - det europæiske folkemøde i Mariager med en kvart million. Samtidig udpeges Ole Stavad til bestyrelsen.

Hirtshals har Naturmødet, Mors har Kulturmødet, Aalborg har Idrætsmødet og nu er endnu et folkemøde på nordjysk grund stille men sikkert i gang med at tage form.

Det er Mariager, der bliver hjemsted for det europæiske folkemøde - også kaldet Festival of Europe. Efter planen skal det løbe af stablen i slutningen af maj 2022, og lige nu er man i fuld gang med at søge finansiering og bygge organisationen op.

I december blev Henrik Thorsager Andersen ansat som direktør for festivalen, og han har nu indtaget det gamle rådhus i Mariager, hvorfra han er gået i gang med at støbe kuglerne til det kommende folkemøde.

Tirsdag aften besluttede regionsrådet at støtte Festival of Europe med 250.000 kroner, der findes på budgettet for Udvalget for regional udvikling. Også Mariagerfjord Kommune har spyttet i kassen, og der er også kommet støtte i form af LAG-midler.

Samtidig med, at regionsrådet sagde ja til at støtte folkemødet, blev det også besluttet, at socialdemokraten Ole Stavad bliver det regionsudpegede medlem af bestyrelsen for Festival of Europe.

Det ventes, at den øvrige bestyrelse offentliggøres torsdag.


Ruth og Hans Jørgen

Varmeregning æder hele Ruth og Hans Jørgens folkepension

20060901-193459-4-3459x2310ma

Røde Kors efterlyser varmt tøj til vinteren - Vi kommer til at skuffe mange

ankomst-passagerer-aalborg-lufthavn__3760x2507_

Danmarks bedste lufthavn ligger i Aalborg

20220428-150213-L-5626x3751ma

play Russiske skibe tæt på Nordjylland: - De kan ligge der uden at skulle spørge om lov

Til forsiden

Til forsiden