LIGE NU:

Rikki Tikki Company begæret konkurs efter betændt nisse-sag

Efter tabet af Klarborg-nisserne er Rikki Tikki Company nu under konkursbehandling ved Skifteretten i Aalborg.

Det nordjyske Rikki Tikki Company i Hadsund er på vej mod konkurs. Virksomheden har 35 ansatte, som nu risikerer at stå uden job.

Det skriver finans.dk. 

Konkursbehandlingen kører netop nu ved Skifteretten i Aalborg, og meldingen kommer bare få måneder efter, Rikki Tikki Company tabte en retssag i landsretten om rettighederne til Klarborg-nisserne.Virksomheden blev hevet i retten af nissernes designer, Etly Klarborg, som mente, at Rikki Tikki ulovlig havde solgt nisserne videre under varemærket Trip Trap, efter licensaftalen på dem var opsagt.

Noget, Etly Klarborg fik medhold i ved flere instanser.

Om det er den sag, der har sendt Rikki Tikki Company mod en konkursbegæring, kan man dog ikke sige noget om, da årsagen til konkursen ikke er oplyst, ligesom administrerende direktør Cecilie Winther heller ikke har ønsket at udtale sig i sagen. 

Rikki Tikki har de seneste år haft svært ved at skabe overskud i forretningen. I 2016 præsenterede virksomheden et underskud på tre millioner kroner, mens det i 2015 lød på over fire millioner kroner.

Rikki Tikki Company blev stiftet i 2000 af Ib Møller og har distribueret en lang række forskellige interiørprodukter. Ib Møller var også med til at stifte den succesfulde designvirksomhed Trip Trap, der siden blev solgt og i dag hedder Skagerak.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden