Østjyllands Politi, Lokalpolitiet i Randers, efterlyser den 19 årige mand, Thomas Mikkelsen Stralner, der er forsvundet natten mellem den 15. og 16. januar. Foto: Østjyllands Politi

Sidste nyt: Hundepatrulje på havnen

Østjyllands Politi leder nu på havneområdet med hundepatruljer efter videoovervågning kan bekræfte, at en mand natten til lørdag gik ind på havneområdet.

Thomas Stralner har nu været forsvundet på fjerde døgn. Den 19-årige forsvandt efter en bytur i Randers natten til lørdag. Seneste nyt i sagen er, at videoovervågning kan bekræfte, at en mand natten til lørdag gik ind på havneområdet. Derfor har Østjyllands Politi hundepatruljer ude for at lede. 

- Omkring klokken 04:43 natten til lørdag er en mand med et signalement svarende til den 19-årige blevet set på videoovervågning bevæge sig ind på havneområdet, oplyser Østjyllands Politi. 

Henvendelsen med videoovervågningen kom tirsdag eftermiddag, og siden har Østjyllands Politi gennemsøgt området. Endnu er der ikke kommet nyt ude fra havnen, men Politiet oplyser, at de har flere vidner, der bliver afhørt onsdag. 

Hos Østjyllands Politi bekræfter man, at sporene peger på, at Thomas Stralner har bevæget sig mod havnen og vandet. Den 19-årige Thomas Stralner efterlod sin mobiltelefon på diskoteket den nat, og det har derfor ikke været muligt at spore ham den vej igennem. 

Tirsdag overtog Østjyllands Politi efterforskningen fra Nordjyllands Politi. 

 

Har du oplysninger om Thomas Stralner kan du kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer: 114.