Golf-spilleren fra Hobro, Martin Leth Simonson, er med i finalerunden af Willis Towers Watson Pro-Am Masters by Egekilde. Foto: ECCO Tour.

Sulten nordjyde jagter ECCO Tour-sejr

Hobro-spilleren Martin Leth Simonsen er bedste dansker inden finalerunden af Willis Towers Watson Pro-Am Masters by Egekilde på Langesø Golf.

Martin Leth Simonsen fra Hobron skal fredag forsøge at fange de to svenskere, Jacob Glennemo og Erik Oja, der har lagt sig i spidsen ved ECCO Tour-turneringen på Langesø Golf. 

Martin Leth Simonsen har været godt spillende i denne sæson og denne uge er ingen undtagelse. Banen på Langesø indbyder til angreb, og Simonsen tog for anden dag i træk for sig af retterne.

– Jeg kan godt lide banen her på Langesø. Jeg nyder at spille den, og jeg kender også ejeren så godt, at vi engang imellem deler et måltid, fortæller Martin Leth Simonsen.

En sulten Martin Leth Simonsen har via det modificerede stableford-system indspillet 21 point efter de første to runder. Det er tre og to point mindre end Jacob Glennemo og Erik Oja, der indtager første- og andenpladsen. Eftersom at en eagle indbringer fem point, er alt fortsat åbent før fredagens afgørende 18 huller. 

Også Oliver Suhr og Christian Gløët må siges at have sejren indenfor rækkevidde fredag. De er henholdsvis fem og seks point efter Glennemo på førstepladsen.

Marcus Helligkilde, Frederik Dreier og Benjamin Poke følger på de næste pladser, og flasker det hele sig fredag, så kan de også spille med om sejren.

Følg turneringen her.